PIKA Express LLC
Tel: +38649166522 (Call)
Sheshi Iliris
Fushkosovë, 12000
Rreth nesh
Bejme te gjitha llojet e transportit brenda dhe jashte Kosoves, nga te gjitha vendet e BE dhe anasjelltas.

Gjitheashtu kryejme edhe sherbimet e rilokimit / zhvendosjes.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga PIKA Express LLC
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë