Kifa Mont
Tel: 044 287 696 (Call) Fax: 049 200 413
Vushtrri
Prishtinë,
Rreth nesh
-Dyer për garazha Automatike me motor-
-Dyer Industriale-
-Motora për dyer Rrshitse dhe dyer te garazhave-
-Dyer te dhomave prodhimi Gjerman-
-Laminat Gjerman-
-Rampa Senzorike-
-Dyer Rolo-
Dyer per Oborre me motorr rrshits
-Servisim Programim dhe montim Te dyerve dhe Motorëve-

049 200 413
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Kifa Mont
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Shtëpi dhe prona » Patundshmëri