Venera
Tel: 044 198 613 (Call)
Veternik p.n.
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Për të gjitha ahengjet tuaja të cilat ju nuk doni që ti harroni kurrë, atëherë ne ju preferojmë restauranitin madhështorë Venera.

Këtu ju mund të organizoni të gjitha ahengjet familjare si dasma, fejesa, syneti, ditë të martesave, ditë të ndryshme për gra, mbrëmje të maturave, pastaj dreka apo darka të ndryshe afariste, seminare të ndryshme, etj.

Tek ne ushqimi është në nivelin më të lartë, dhe shumë cilësorë , i veçanet dhe i përgatitur nga kuzhinier të kualifikuar, që na bën të dallohemi nga të tjerët.

Tradita e punës mbi 16 vjeçare, është ajo e cila e bën të veçanet përgatitjen tonë në të gjitha aspektet.

Përveç ambientit të qetë dhe familjarë si dhe ushqimit të mrekullueshëm, ne ju ofrojmë edhe pije të ndryshme, për të gjitha shijet, kurse tek ju mbetet që të na vizitoni dhe të bindeni vetë, andaj ju mirëpresim në restaurant Venera.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Venera
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Venera
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Hotelieri » Restaurante Bare