"KORABI COMPANY"SHPK -VUSHTRRI
Tel: 00377-44-197-635 (Call) Fax: 00381-28-571-766
Rr. e "TIRANES" pn
Vushtrri, 42000
Rreth nesh
Prodhojm Biskota te ndyshme jemi prezent edhe me prodhimin e qeseve te shopingut me llogo dhe biodegraduese , thas industrial si dhe thas te mbeturinave , gjithashtu jemi te pranishem ne treg edhe me rrjetin tregtar te supermarketeve.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga "KORABI COMPANY"SHPK -VUSHTRRI
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga "KORABI COMPANY"SHPK -VUSHTRRI
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Industria ushqimore » Prodhime Ushqimore