NTP "RIZA-POGRAGJA"
Tel: +37744211617 (Call)
Doberqan
Gjilan, 60010
Rreth nesh
Me kete veprimtari merremi qe nga viti 1990 e gjere me sot, kryesisht merremi me prodhimin e te gjitha llojeve te paletave.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga NTP "RIZA-POGRAGJA"
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga NTP "RIZA-POGRAGJA"
Shto fotografi
Orari i punës
Ditet Nga ora Neri ne oren
e hënë 08:00 17:00
e martë 08:00 17:00
e mërkurë 08:00 17:00
e enjte 08:00 17:00
e premte 08:00 17:00