SE-FI-TRANS DOO
Tel: +381606524822 (Call) Fax: +38117652482
rruga kosoves bujanoc
Gjilan,
Rreth nesh
SE-FI-TRANS kryen sherbime transporti nga slovenia -austria per ne kosovë.
sherbim i shpejt i sigurt
ju faleminderit!
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga SE-FI-TRANS DOO
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga SE-FI-TRANS DOO
Shto fotografi