Profi Pack
Tel: +386 49 849 672 (Call)
Parku i Biznesit
Mitrovicë, 40000
Rreth nesh
Fabrika per prodhimin e thaseve dhe cantave te letres Profi Pack ne Mitrovice ofron thase te gjitha llojeve dhe dimensioneve per veprimtari te ndryshme te letres.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Profi Pack
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Profi Pack
Shto fotografi
Orari i punës
Ditet Nga ora Neri ne oren
e hënë 08:00 17:00
e martë 08:00 17:00
e mërkurë 08:00 17:00
e enjte 08:00 17:00
e premte 08:00 17:00
e shtunë 08:00 17:00