Studio Apoita
Tel: 044 159 916 (Call)
beni dona ulpian
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Studio Apoita
balet klasic per femije
aerobic per femije
vallzim modern per femije hip hop
aerobi per te rritur
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Studio Apoita
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Studio Apoita
Shto fotografi
Orari i punës
Ditet Nga ora Neri ne oren
e hënë 04:30 09:00
Kategoritë tjera:
Sport & rekreacion » Qendra Rekreative