DermaD
Tel: 049544888; 044541780; 044 (Call)
rr. afrim vitia nr.1, te parku
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Ordinanca e lekures

dr. Shkendije Dobruna
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga DermaD
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga DermaD
Shto fotografi
Orari i punës
Ditet Nga ora Neri ne oren
e hënë 14:00 18:00
e martë 14:00 18:00
e mërkurë 14:00 18:00
e enjte 14:00 18:00
e premte 14:00 18:00
e shtunë 10:00 13:00
Kategoritë tjera:
Shëndetësi » Ordinanca Private