Auto Servis QELI
Tel: 044 149 365 (Call)
Prishtinë,
Rreth nesh
Ne bejme transportin ne kosove mal te zi maqedoni dhe ne shqiperi,bejme auto llaker(ngjyrosje)auto larje,auto servis etjj

Gjendemi rruges per ne matiqan(mirdit)

Na kontaktoni ne :

044 149 365, 049 149 365, 044 129 795

ju mirepresim !!
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Auto Servis QELI
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Orari i punës
Ditet Nga ora Neri ne oren
e hënë 00:00 00:00
e diel 00:00 00:00
Kategoritë tjera:
Automjete » Auto Mekanik
Automjete » Tjetër