Makineri per Gurore
Tel: 044215740 (Call) Fax: 044145076
Fush kosov f
Fushkosovë,
Rreth nesh
Bejm Furnizimin e te gjitha llojev te Makinerive per Guroreve dhe Pjese Konsumuese dhe Servis per te gjitha llojet dhe Kapacitetet.si Dhe shitjen e Pjesve kembimi: Elektro Mitereve Vibro Motoreve Trupa -Greda -Cekana nga Materjali Mangan per te githa Llojet tipet dhe Kapacitetet,Kompanite dhe te gjithe ata te cilet jan te interesuar te lajmrohen ne numrin 0037744215740; 0038649115200 ose permes e-mailt: [email protected]Kontakt; per Shqiperi; 00355 69 250 9956.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Makineri per Gurore
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Ndërtim » Baza Gurëthyes