AGROFER
Tel: 038 767 246 (Call) Fax: 029 277 225
Brigada 124 p.n
Rahovec, 21000
Rreth nesh
Historiku i shkurter i ndermarrjes AGROFER-Rahovec

Ndermarrja AGROFER-Rahovec eshte themeluar me vitin 1990 si biznes familjar.
Veprimtaria e ndermarrjes eshte Tregtia, prodhimi dhe sherbimi.
-Tregti bejme me mekanizma bujqesor, Traktora me elemente percjellese
(rimorkio, plugj, freza,trina , kultivator bartes me disk ,mbjellese te ndryshme , shperndares te plehrave e tjere.)
- Motokultivatora Goldoni , Meccanica Benassi
- Traktora SAME

si dhe shume produkte te tjera.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga AGROFER
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga AGROFER
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Bujqësi & blegtori » Farë dhe makineri