Elektro City Prishtine
Tel: 045 341 241 (Call)
Prishtine
Prishtinë, 10 000
Rreth nesh
Elektro City ka nje ekip te specializuar i cili merr persiper cdo lloj instalimi elektrik, per nevoja shtepiake apo industriale. Ne e kryejme punen ne kohe, brenda buxhetit te planifikuar dhe ne perputhje te plote me projektin, normat ligjore dhe kushtet e sigurise.Ne besojme se puna ka vlere kur ajo kryhet mire dhe jemi te fokusuar per te realizuar me te miren e mundshme dhe per te ofruar cmimin me te arsyeshem.
Ne mund t'ju kursejme duke ju ofruar projektin apo propozuar zgjidhje teknike
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Elektro City Prishtine
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Energji » Energjetikë
Energji » Rrjet dhe instalim