zyra e konsulences QU.AL.CONS
Tel: 00355682097182 (Call)
Rruga Jordan Misja Tirane
Prishtinë,
Rreth nesh
konsulence per Standarded nderkombetare ISO 9001-2008,ISO 14001 Sistemi Mjedisor,ISO 22000 Sistemi Sigurise Ushqimore,HACCP etj
Ofrojme konsulence,Pregatitje Dokumentacioni,Procedura,Trainim te Stafit,Administrim dhe Organizim me Modern te Kompanise ne proceset e Punes, Auditim me Partnere te Huaj dhe Certifikimin e Kompanise.
Shpallje dhe oferta
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga zyra e konsulences QU.AL.CONS
Shto fotografi