N.SH.N. ''ADE''
Tel: 044348919 (Call)
Rruga: Eliot Engel, Nr:111, Pejë
Pejë,
Rreth nesh
Kompani projektimi dhe ndertimi.

Sherbime të inxhinierisë së strukturave gjegjsisht objekteve:
-Projektim të të gjitha fazave te objekteve.
-Mbikqyrjen e punëve gjatë realizimit gjegjsisht ndërtimit
-Ndërtim të shtëpive, etj

Gjithashtu jemi perfaques i sitemit të fshisave qendrore të firmes prestigjioze italiane ''Sistem Air'' ku e bejm edhe montimin e tyre...
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga N.SH.N. ''ADE''
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga N.SH.N. ''ADE''
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Ndërtim » Ndërtim Projektim