Besart Zeqiri
Therandë,
Rreth nesh
Kerkoj1 menaxhere femen per ne zyre.Kjo kompani hapet me 15 Gusht 2013 Puna fillon me 1 shtator 2013.Per gjdo informat [email protected] .Kjo kompani esht kompanit N.T.P BESI PER PASTRIM
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Besart Zeqiri
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Besart Zeqiri
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Të ndryshme » Të Tjera