German Tore
Tel: +37744163337 (Call) Fax: +38138-250982
Prishtinë
Prishtinë,
Rreth nesh
"N.T.P GERMAN TORE
me seli ne prishtine rr Vellezrit Fazliu Kodra e
trimave perfaqsues i firmes
gjermane www.NOVOFERM.de kemi prgramin e dyerve automatike per
garazha me teledirixhues
dyer industriale dyer me senzor - rollo etj
sipas shijes suaj dyer me ngjyra te shumta dhe dizajne te ndryshme.
Pra per her te pare ne KOSOVE dyer me 45mm izolim montim
profesional. Zbukurim dhe kualitet për shtepin tuaj jan dyert tona. Nëse kualitet doni ejani dhe na vizitoni.
Garancion 10 vjet"
Shpallje dhe oferta
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Prodhim dhe montim » Dyer Dritare