Shërojmë sëmundje të ndryshme
Tel: +37744845808 (Call)
prishtine
Prishtinë, 11000
Rreth nesh
I sherojmi semundjet e ndryshme nga keto:1. humbje, 2 peshe, 3lukthi.4 tensionin e gjakut, 5dhimbje barkut,6 dhimbje 7kokes, 8dhimbje e veshit,9 puqerrat ne fytyer apo lekur 10 shenjat, 11ramjen e flokut, 12 reumen, 13 pa gjumsin, 14kujtesen, 15harresen, 16sherimin e problemeve te zemres, 17 sherimin e migrenes,18 dhimbja e shpines-dhimbjet e tjera reumatike, 19 djimbjet muskulare,20 sherimin e kolitjes-astmes, 21 sherimin e dhembjes se dhembeve, mishit te tyre, te fytit dhe bajameve, 22 sherimi
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Shërojmë sëmundje të ndryshme
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Shëndetësi » Ordinanca Private