Aurona Hair SHop
Tel: 044-355-063 (Call)
Te Sllovenija Sporti Prishtinë
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Aurona Hair SHop

Shitje te flokve exteshjshen ,dhe flok perika eksluzivisht vetem per sallona te bukuris ne tër teritorin e Kosoves ju mir presim
044-355-063 & 049-355-063
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Aurona Hair SHop
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Orari i punës
Ditet Nga ora Neri ne oren
e hënë 09:00 05:00
e martë 09:00 05:00
e mërkurë 09:00 05:00
e enjte 09:00 05:00
e premte 09:00 05:00
e shtunë 09:00 05:00
Kategoritë tjera:
Modë dhe Estetikë » Tjetër