MALA DENT
Tel: 044 46 55 46 (Call)
Te rrethi, Fushe Kosove
Fushkosovë, 12000
Rreth nesh
Ordinanca Stomatologjike Mala Dent ofron te gjisha sherbimet stomatologjike.
Fushe Kosove
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga MALA DENT
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Orari i punës
Ditet Nga ora Neri ne oren
e hënë 09:00 20:00
e martë 09:00 20:00
e mërkurë 09:00 20:00
e enjte 09:00 20:00
e premte 09:00 20:00
e shtunë 10:00 16:00
Kategoritë tjera:
Shëndetësi » Ordinanca Stomatologjike