Yellow Training Center
Tel: +37744260053 (Call)
Rr. Gustav Majer
Prishtinë, 38000
Rreth nesh
Yellow Training Center është qendër e trajnimeve profesionale. YTC organizon trajnime të cilesisë së lartë në edukim për përgatitjen e profesionistëve të ardhshëm. Trajnimet e YTC janë në rang të standarteve europiane.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Yellow Training Center
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Edukim » Arsim Edukim