Mobile Dekor & DAM
Tel: +377 44 228 975 (Call)
Rr. Pashko Vasa, përball " Emin Durakut"
Gjakovë, 50000
Rreth nesh
Është kompani e specializur në prodhim të mobiljeve.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Mobile Dekor & DAM
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Mobile Dekor & DAM
Shto fotografi