ProgrammingCenter.org
Tel: +38649413307 (Call) Fax: +39429647
Prishtine
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
PC është kompani inovative e përbërë nga staff inxhinierësh softuerik të rinjë, të përqendruar të ofrojnë zgjidhje, me përvojë dhe të përgjegjshëm, të cilët kanë pasion të madh për punën e tyre.

PC ofron sherbimet profesionale softuerike të kategorizuara në: Zhvillimi Softuerik (Web, Windows, Mobile, CMS, etj.) Konsulencë Softuerike, Menaxhim të Projekteve Softuerike, Testim Profesional të Softuerëve, Integrim dhe Migrim të Softuerëve, Mirëmbajtje dhe Pëkrahje Softuerike, Dizajn, Sales Traning
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga ProgrammingCenter.org
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga ProgrammingCenter.org
Shto fotografi
Orari i punës
Ditet Nga ora Neri ne oren
e hënë 09:00 17:00
e martë 09:00 17:00
e mërkurë 09:00 17:00
e enjte 09:00 17:00
e premte 09:00 17:00
e shtunë 09:00 17:00
Kategoritë tjera:
Elektronikë » Kompjuterike