Europlast
Tel: 0280 326 795 (Call)
Lidhja e Prizrenit P.N
Gjilan, 60000
Rreth nesh
Ne jemi kompani e re dhe me një teknologji moderne bëjmë prodhimin e kovave të plastikës të dimensioneve dhe ngjyrave të ndryshme për përdorim në lloje të ndryshme të industrisë punuese dhe ushqimore.

Kompania “Europlast” Sh.p.k është themeluar ne vitin 2010 me bashkimin e kapitalit të katër aksionerëve. Dhe prej vitit 2010 kompania “Europlast” ka filluar zhvillimin e biznesit të saj në lëmin e prodhimit të kovave plastike.
Shpallje dhe oferta
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Orari i punës
Ditet Nga ora Neri ne oren
e hënë 08:00 17:00
e martë 08:00 17:00
e mërkurë 08:00 17:00
e enjte 08:00 17:00
e premte 08:00 17:00