Intertours
Tel: 044 618 169 (Call) Fax: 029 22 62 32
Perballë stacionit te Autobuseve
Prizren, 23000
Rreth nesh
Agjennsioni Turistik Intertours me seli në Prizren dhe në Zvicer mbanë linjën e rregullt me autobusa superkomod nga Zvicra në Kosovë dhe anasjelltas.

Po ashtu Intertours ju ofron ehde rezervime me traget në shumë destinacione evropiane.
Shpallje dhe oferta
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Orari i punës
Ditet Nga ora Neri ne oren
e hënë 08:30 17:30
e martë 08:30 17:30
e mërkurë 08:30 17:30
e enjte 08:30 17:30
e premte 08:30 17:30
e shtunë 09:00 14:00