Muqa Compani
Tel: 044 266 624 (Call)
Rruga Brigada 123 P.N
Therandë, 23000
Rreth nesh
Muqa solar company ju sjell sistemet Sonenkraft mundësojnë që të përfitojmë energji solare diellore duke mos e ndotur ambientin dhe duke kursyer shpenzimet e ngrohjes dhe energjisë, përmes sitestemeve të ndryshme që ju ofron Sonnenkraft

Muqa Solar Compani ka traditë shumëvjeçare në disa fusha të ndërtimtarisë dhe hidro sistemeve, por tani është dedikuar në mënyrë specifike në energjinë solare, pasi që kjo është e ardhmja e pashmangshme .
Shpallje dhe oferta
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Orari i punës
Ditet Nga ora Neri ne oren
e hënë 08:00 18:00
e martë 08:00 18:00
e mërkurë 08:00 18:00
e enjte 08:00 18:00
e premte 08:00 18:00
e shtunë 08:00 18:00
Kategoritë tjera:
Energji » Energji Solare