Saba Group
Tel: 038 610 555 (Call) Fax: 038 722 138
Rruga Bill Clinton, Nr. 37
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Ne operojmë me transportin rrugorë, me autobusë në destinacione të ndryshme, me linja turistike verore, si dhe bëjmë organizimin e turneve të ndryshme, vizitave grupore dhe aktiviteteve tjera si brenda, ashtu edhe jashtë vendit.

Aktualisht, përveç operimit në tregun e transportit rrugor, ne kemi arritur të shënojmë sukses të lakmueshëm edhe në tregun e transportit ujor, duke kryer udhëtime me traget, në veçanti me kompaninë Adria Ferries.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Saba Group
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Orari i punës
Ditet Nga ora Neri ne oren
e hënë 08:00 19:00
e martë 08:00 19:00
e mërkurë 08:00 19:00
e enjte 08:00 19:00
e premte 08:00 19:00
e shtunë 08:00 19:00