Liria Commerce
Tel: 0280 81 395 (Call) Fax: 0280 80 535
Rruga e Fushëkosovës
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Në vazhdim ju prezantojmë ndërmarrjen Liria Commerce e cila ju ofron makina profesionale për të lehtësuar punën tuaj.

Liria Comerce ju ofron makina profesionale për punë të ndryshme druri – zdrukthëtari , pastaj makina për punë me PVC plastikë dhe alumin. Të gjitha këto makina janë moderne, cilësore dhe të garantuara.

Përveç furnizimit me makina, Liria Commerce bën edhe prodhimin e dyerve dhe dritareve cilësore nga alumini dhe plastika, dhe të gjitha llojet e repromaterialve si profile, panele dhe elemente tjera. Për dyer dhe dritare.Po ashtu ofrojmë edhe vaj cilësorë Olma, dhe njëkohësisht jemi edhe përfaqësues për Kosovë të kësaj firme nga Lubjanë (Olma) që ofron vaj i cili është i qëndrueshëm deri në 10.000 kilometra.

Po ashtu ndërmarrja Liria Commerce ju ofron edhe fushën e futbollit me kushte shumë të mira, e cila ju mundëson një relaksim dhe lojë shumë të mirë, kurse rezervimet për fushë mund të bëhen edhe në numrin telefonit 044 155 292.Për më shumë informata na kontaktoni në numrat e telefonit të cilët janë vendosur në këtë faqe, dhe ne do të kemi kënaqësinë të jemi në shërbimin tuaj.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Liria Commerce
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Liria Commerce
Shto fotografi