Lindab
Tel: 038 245 424 (Call) Fax: 038 245 424
Rr. Enver Maloku 4 A
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Lindab-i është kompani suedeze e themeluar më 1959, me seli në qytetin Bastad, Suedi Që nga atëherë Lindab-i u zhvillua në një biznes me renome botërore, duke qenë prezent ne 26 shtete të Evropës dhe në SHBA-të, me 3800 të punësuar, në 125 lokacione të ndryshme.

Sot, Lindab-i zhvillon, prodhon, promovon dhe distribuon, prodhime dhe zgjidhje sistemore nga llamarina, për sisteme ventilimi dhe konstruksione te lehtësuara të çelikut.Prodhimet e Lindab-it janë te punuara nga çeliku i galvanizuar dhe të mbrojtura me sistem shumështresorë, gjë që i bën këto prodhime të qëndrueshme ndaj kushteve klimatike.

Duke iu falënderuar çelikut të përkryer suedez këto prodhime i plotësojnë standardet më të larta botërore për mbrojtjen e mjedisit.Aktivitetet e biznesit realizohen përmes dy sferave të biznesit : Profileve dhe Ventilimit.

Të gjitha prodhimet i karakterizon cilësia, lehtësia e montimit, kursimi i energjisë dhe ruajtja e ambientit. Grupet e prodhimeve: Rainline Sistemi i ullukëve - Montim i shpejtë dhe i lehtë - Lloje të ndryshme të ngjyrave - Mbrojtje shumështresore, rezistente ndaj kushteve atmosferike Coverline Llamarina e profiluar - Llamarina e profiluar dhe plastifikuar - Cilësi e lartë - Montim i shpejtë dhe i lehtë - Lloje të ndryshme të ngjyrave Topline Tjegulla llamarinë - Dukje e tjegullës së vërtetë - Mbrojtja: polyester 25, matt polyester 25, HB polyester 50 - Kulm i sigurt për gjitha kushte atmosferike Construline Profile të zinkuara Z,C, - Zgjidhje e madhe e Z,C,U dhe CI - Përdoren si konstruksion sekondar tek sallat - Përdoren si korniza për dyer dhe dritare Doorline Dyer industriale dhe të garazheve - Mundësi të shumta të zgjidhjes të dyerve industriale dhe të garazheve - Izolim optimal dhe dizajn atraktiv - Sistemi i veçantë i sigurisë.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Lindab
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Lindab
Shto fotografi