Blerti
Tel: 045 746 746 (Call) Fax: 038 601 705
Pa adresë
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Shitje të banesave dhe lokaleve afariste në kompleksin afaristo-banesor Blerti
Shpallje dhe oferta
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë