Elektroing
Tel: 044 533 045 (Call)
Dobrajë e madhe
Lipjan, 14050
Rreth nesh
Firma jon kryen keto punime si: Ndertimin e trafostacioneve te gjitha llojeve 10/20 KV
Ndertimin e lartperquesve 10/20 KV si dhe rrjete 04 KV
Bejm kompletimin e te gjithë ormarave elektrik
Merrmi me instalime te gjitha llojve te objekteve të banimit
Bëjm mbikqyrjen e punimeve te objekteve
Bëjm montimin e rryfepritsit në te gjitha objektet
Bëjm instalimin ne objekte ushqimore qumshtore e tjera
Bëjm instalime te ndriqimeve publike dhe mirmbajtjen e tyre
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Elektroing
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Energji » Energjetikë