Termo Plast
Tel: 37744186720 (Call)
Shirokë - Suharekë
Suharekë
Therandë, 23000
Rreth nesh
Mirë se vini ne ndërmarrjen TERMO PLAST. Ne bëjmë prodhimin e dyerve dhe dritareve prej Alumini dhe Plastike, Përpunimin e qelqit si dhe qelqit te temperuar, përpunimin e fasadave strukturale dhe gjysmë strukturale, veshjen me alumin (alucobond) si dhe fasadave ventiluse (trespa).Ju ofrojmë një shumëllojshmëri modelesh të ndryshme të dritareve nga alumini dhe plastika me ngjyra të ndryshme, dimenzione standarde dhe të ndryshme, si këndore ashtu edhe harkore, pa dhe me dekorime të ndryshme.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Termo Plast
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë