Solar Green Energy-SGE
Tel: +381/220-026 (Call) Fax: /
Rr.Luan Haradinaj 21/1
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Solar Green Energy L.L.C. është formuar në Republikën e Kosovës me kapital investiv 100% te kompanisë Rabasolar me seli ne Zvicer. Me përvojen e saj shumëvjeçare dhe me instalimin e centraleve të shumta Solare në territorin e Zvicres Rabasolar arriti epitetin e kompanive më të zhvilluara dhe më të sofistikuara duke poseduar të gjitha licencat dhe dituritë e nevojshme për zhvillimin e kësaj lëmie.
Solar Gren Energy L.L.C me qendër ne Prishtinë ka për detyrë zhvillimin, implementimin dhe mirëmbajtejen e instalimeve solare si dhe shitjen e paisjeve për prodhimin e energjisë elektrike solare ne tregun e Republikes se Kosovës, Shqiperisë , Maqedonisë dhe më gjerë.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Solar Green Energy-SGE
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Energji » Energjetikë
Energji » Energji Solare