Labi
Tel: 044 179 764 (Call)
Qytetza Pejton p.n.
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Të gjithë adhuruesve të gardërobës moderne dhe cilësore në vazhdim ju prezantojmë butikun e njohur Labi i cili ju ofron gardërobë për të gjitha shijet dhe gjinitë.

Butiku Labi tanimë është i njohur në Kosovë nga të gjithë kosovarët, si dhe në diasporë nga bashkatdhetarët, si një butik serioz që ju ofron klientëve gardërobë origjinale dhe cilësore, nga prodhuesit më të famshëm në industrinë e veshjes.

Tek butiku Labi ju mund të gjeni veshje moderne nga prodhuesit siç janë: Diesel, D&g, pastaj Armani, Versace, Zara, G-Star, Dsquared, Levis etj, të gjitha këto origjinale dhe të garantuara.

Për gardërobë, butiku Labi, ju ofron çmime jashtëzakonisht të volitshme, kurse për ju ia vlen të na vizitoni, sepse patjetër se do të ndryshoni.

Për më shumë informata ju mund të na kontaktoni përmes numrave të telefonit të cilët janë vendosur në fushën kontaktuese, në pjesën e poshtme të kësaj faqeje, apo edhe të na vizitoni në lokalet tona në adresën Mbreti Justiniani në Prishtinë, ku ju mirëpret stafi i kualifikuar i butikut Labi.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Labi
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë