Oferte sistemi automatik i uji
Tel: 044 846 961 (Call)
Hajvali PN
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Oferte,shesim e montojme me shumice dhe pakice material per sistemin e ujitjes se barit si dhe sistemin pik-pik per lule dhe drunj dekorativ.qmime te arsyeshme,1pip kushton 7 euro dhe ujit5.20cm largesi,rregullohet lehte nga 0 deri 360 shkalle qe arrin ujitjen deri 10.40cm
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Oferte sistemi automatik i uji
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë