sistemi i ujitjes
Tel: 44846961 (Call)
prishtine
hajvali
Prishtinë,
Rreth nesh
shesim e montojme material per sistemin automatik te ujitjes me qmime te volitshme .1 pip kushton 7 euro dhe ujit 5.20cm largesi,si dhe rregullohet leht nga 0 deri 360 shkalle, qe arrin ujitjen deri10.40 cm largesi.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga sistemi i ujitjes
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë