ferati-dekor
Tel: 44381826 (Call)
17 qershori
Vushtrri, 42000
Rreth nesh
Ferati-Dekor merret me prodhimin dhe riparimin e garniturave si dhe kauqave moderne dhe klassike ne menyre profesionale ne gjindemi ne vushtrri .
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga ferati-dekor
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Prodhim dhe montim » Mobilje Inventar