Jeta
Tel: 044 630 277 (Call)
Iliaz Kodra p.n.
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Të gjithë atyre femrave të cilat mendojnë shumë dhe preokupohen me dukjen e tyre, ne ju prezantojmë sallonin e ondulimit Jeta, i cili kujdeset për dukjen tuaj sa më të bukur dhe elegante.

Salloni i ondulimit Jeta ju ofron një seri shërbimesh të cilat ndahen në dy kategori, atë të përkujdesjes për flokë dhe atë të përkujdesjes për fytyrë. Ne ju ofrojmë fenirime të flokëve, pasta ngjyrosje me ngjyra shumë cilësore dhe të garantuara, ku llojin e ngjyrës e zgjidhni ju, pastaj ofrojmë shtirim të flokëve, kurse bëjmë edhe rregullimin e fytyrës, grimin, si dhe bëjmë përgatitjen e nuseve.

Për më shumë informata ju mund të na kontaktoni përmes numrave të telefonit të cilët janë vendosur në këtë faqe, apo edhe të na vizitoni në sallonin tonë ku ju mirëpret ekipi profesional i cili do të kujdeset për ju.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Jeta
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Jeta
Shto fotografi