Ntsh Protechno
Tel: 44331722 (Call)
Suhareke
Therandë, 23000
Rreth nesh
Shitje servisim te te gjitha llojeve te teknologjise informative
Si dhe programe per menaxhimin e cdo lloj biznesi
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Ntsh Protechno
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Ntsh Protechno
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Elektronikë » Kompjuterike