Semenarna Kosove sh.p.k.
Tel: +37744/746-764 (Call)
Lipjan, te QMI
Lipjan, 14000
Rreth nesh
Kompania “Semenarna Kosove” dhe qendra kopshtare “Kalia” eshte dege dhe perfaqesues general i kompanise sllovene “Semenarna Ljubljana”. Veprimtarine tone e ndajme ne 3 lemi:
1. Shitja me shumice – Bejme distrbuimin e mallerave te Semenarna Ljubljanes ne teritorin e Kosoves dhe Shqiperise
2. Shitja me pakice – Ne qendren tone kopshtare “Kalia” ofrojme te gjithe artikujt qe i nevojiten kopshtit tuaj, duke perfshire edhe lule te freskete dhe drunje dekorativ.
3. Prodhimi: Ne po ashtu kemi filluar te prodhojme fare cilesore gruri. Ne vitet ne vazhdim prodhimin e kemi prioritet dhe synojme qe tregun kosovar ta mbulojme teresisht me fare gruri dhe fare te dritherave tjere.
Kompania jone i kushton vemendje te vecante profesionalizmit dhe kualitetit
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Semenarna Kosove sh.p.k.
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Semenarna Kosove sh.p.k.
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Bujqësi & blegtori » Agrokulturë