N.P.Luxdekor
Tel: +381 (0) 29 242174 (Call)
Rr.Tirana pa no
Prizren, 200000
Rreth nesh
Lux Dekor është firmë private e specializuar për prodhimin e kuzhinave si dhe orendive të ndryshme shtëpiake dhe të zyreve, bën shitjen e materialit: iverëpllaka, MDF, folje për vakumpress, dhe të aksesoarëve përcjellëse për mobiljeri. Bën prodhimin e balloreve – mveshjen me ultrplast – laminat, si dhe plastifikimin vakumpres – ballonpress te balloreve me folje te pvc-se në dimensione të kerkuara nga klienti, gravirimin e fronteve me makinë CNC, kandimin – qitjen e shiritëve pvc dhe abs, prerjen e pllakave, të gjitha keto kryhen me makina te persosur kualitet dhe cilësi te lart.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga N.P.Luxdekor
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga N.P.Luxdekor
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Prodhim dhe montim » Mobilje Inventar