ARMAKOS
Tel: 38649440127 (Call)
Ferid Curri p.n. Lagjeja ARBERIA(Dragodan)
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
ARMAKOS Sh.P.K. ofron produkte te kualitetit te larte dhe sherbimet ne fushen e Menaxhimit te Kontrollit dhe Sigurise(kamera sigurie, Laura(Rampa) parkimi, sisteme parkimi me tketa, kartel, teledirigjues, Motora per dyer rreshqitese industriale dhe civile, dyer garazhav, Audio dhe Video Interfoni, Pengesa rrotulluese per menaxhimin e turmave, paicje te access kontrollit etj)si distributor i licensuar per tregun e Ballkanit te produkteve te kompanive:
ARMA CONTROL SYSTEM nga Turqia,
DEA AUTOMATIO
Shpallje dhe oferta
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Tregti & furnizim » Paisje Teknikë