Inter Al
Tel: 044 192 881 (Call)
Veternik p.n.
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Në vazhdim ju prezantojmë ndërmarrjen Inter Al, e cila ka një traditë të gjatë dhe një nivel të lartë të profesionalizmit dhe cilësisë së punës me dyer dhe dritare nga alumini dhe plastika.

Ju ofrojmë një shumëllojshmëri modelesh të ndryshme të dritareve nga alumini dhe plastika me ngjyra të ndryshme, me dimensione standarde dhe me porosi , si këndore ashtu edhe harkore, pa dhe me dekorime të ndryshme, sipas shijes së konsumatorëvePo ashtu në kuadër të ofertës tonë përfshihet edhe oferta për ngjyra të aluminit ku Inter al ju ofron një spektër prej më shumë se 150 llojeve të ndryshme të ngjyrave ekskluzive për alumin.

Gjithashtu në Inter Al ju mund të gjeni edhe disa lloje të fasadave, ndër to fasada të varura, fasada strukturale, dhe gjysmë strukturale, si dhe shumë lloje të tjera të fasadave kualitative.

Të gjitha këto prodhime si dyer dhe dritare ne mund ti prodhojmë edhe në bazë të porosive nga konsumatorët, kurse ju mund të kontaktoni me ne në numrat e telefonit të cilët janë shënuar në fushën kontaktuese, poshtë faqes në pjesën e majtë, apo edhe të na vizitoni në Hajvali të Prishtinës, ku ne ju mirëpresim.

Për më shumë modele nga prodhimet që i kemi në dispozicion, ju lutemi shikoni në galerinë shtesë, në të cilën ju mund të lidheni përmes tekstit të mëposhtëm me ngjyrë të gjelbër
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Inter Al
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Inter Al
Shto fotografi