DELICIOUS 2
Tel: 44550166 (Call)
Taslixhe
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Ne jemi të parët në Prishtinë të cilët ju sjellum ushqimin n'der të shpisë me transport gratis dhe për vetëm 1 euro nëse bëni porosinë ne do jemi aty pran jush sipas kërkesës që ju bëni ,tek ne gjithnjë është ushqimi i freskët dhe bëhet përgaditja pasi ju e bëni porosinë andaj duhet të keni konsdiderat kohën klient të nderuar nuk do të zgenjeheni nëse do të bëni porosi tek ne kemi oferta të mira për klientët tanë . FREE DELIVERY

Numrat e telefonit për të bërë porosi : 044/381 700
049/55 01 66
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga DELICIOUS 2
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Hotelieri » Pizza & fast food