besi commerc
Tel: 044-511-727 (Call) Fax: 038-585-807
rr.jasharajve drenas
rr.drenas skenderaj km 3
Drenas, 13000
Rreth nesh
teknik te bardh dhe te zez vegla pune sanitari ndriqim elektrik si dhe tenda karriga tavolina me qera per ahengje familjare me dimenzjone te ndryshme mund te na gjeni ne dy lokacjone lokal1 ne drenas te rrethi si dhe lokal2 rr dtrenas skenderaj km3 ana djatht
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga besi commerc
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga besi commerc
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Elektronikë » Teknikë e Bardhë