Alpha Soft Solutions LLC
Tel: 044 658 927 (Call)
Rr. Bekim Berisha #2
Pejë, 38300
Rreth nesh
Alpha Soft Solutions LLC merret me zhvillimin e programeve dhe konsultim në fushën e IT-së ku ekspertizat tona shtrihen kryesisht në fushëne a Analizës së Biznesit dhe Dizajnimit të Sistemeve të ndryshme.

Produkti jonë primarë është "Burimet Njerëzore dhe Pagat" për të cilin mund të mësoni më shumë në webfaqen tonë:

http://alphasoft-ks.com/products/human-resources-payroll-management/
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Alpha Soft Solutions LLC
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Alpha Soft Solutions LLC
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Elektronikë » Kompjuterike