IS & Kam Peshore
Tel: 38649115200 (Call)
Komoran
Drenas
Drenas, 1
Rreth nesh
IS & KAM mirret me shitjen e gjitha llojeve te Peshoreve si dhe Servisimin e Tyre
INSTALIM
SERVISIM
KALIBRIM
AUTOMATIZIM
MODERNIZIM

indikator BX Baykon
Peshore me Struktur Metal Betoni
Peshore Hekurodhore per Vagona
Peshore per Akse Statike dhe portative
Peshore Indistruiale
Peshore per Vinca (Krana)
Peshore me platform te rrafsht
Peshore per peshimin e Kafsheve
Peshore per Markete etj..
Per qdo info ne nr tel.. 045 241-376 049 115-200 Servisi 044224479 049 145-076
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga IS & Kam Peshore
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga IS & Kam Peshore
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Elektronikë