SAVADA
Tel: 044-276-226 (Call)
parku i biznesit mitrovic
Mitrovicë, 40000
Rreth nesh
SHPK. SAVADA nga MITROVICA nga viti1999 miret me prodhimin e mjeteve higjienike si shampoo ,detergjente per larjen e eneve dhe disa lloj sapune per pastrimin e duarve brendet kryesore jan NETA--SOLE--DREFT dhe HAND
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga SAVADA
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga SAVADA
Shto fotografi