Prishtine
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
[email protected]

Kryejmë këto sherbime:

1.Formatizimin e kompjuterve.
2.Instalimin e Antiviruseve te ndryshem.
3.Instalimin e drivereve te ndryshem.
4.Mirmbajtejen e kompjuterve etj.

Po ashtu bejme formatizimin e kompjuterve ne :

1.Shtëpi.
2.Zyre.
3.Banesa.
4.Lokale afariste.
5.Firma etj..

E-mail : [email protected]
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga [email protected]
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga [email protected]
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Elektronikë » Kompjuterike