Peshore
Tel: +37744215740; +3864911520 (Call)
Prishtinë
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Kompania e Peshoreve IS&KAM mirret me shitjen, furnizimin, mirëmbajtjen, servisimin, kalibrimin, instalimin e të gjitha llojeve të Peshoreve Elektronike dhe Mekanike të kapaciteteve të ndryshme nga 0,000001 kg deri 120 ton si:
- Peshore me strukturë metali deri 120 ton;
- Peshore me strukturë metal-betoni deri 120 ton;
- Peshore hekurudhore për vagona;
- Peshore për vinca (krana);
- Peshore për peshimin e kafshëve;
- Peshore për markete 3-6kg; 15-30kg, etj

Me shume vizito: www.is-kam.com
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Peshore
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Peshore
Shto fotografi
Orari i punës
Ditet Nga ora Neri ne oren
e hënë 08:00 18:00
e shtunë 08:00 16:00